מוחיטו של פדריק

ניב סימוני, מסעדת פדריק
2013-11-18 14:27:08
2013-11-18 14:27:08

החומרים

12 עלי נענע טריים

1 כף סוכר

חצי לימון

2 מנות רום לבן

1 מנה sour או מיץ לימון או מיץ ליים

קרח גרוס

 

אופן הכנה

כותשים היטב את הנענע עם הסוכר ומחצית הלימון, באמצעות עלי ומכתש

מוסיפים את הרום והסאוור ואת הקרח הגרוס

מגישים בליווי קרח גרוס ונענע בכוס מסוג highball

ונהנים!

 

כתבות נוספות

מתכוננים לפתיחה

ב-13 במרץ יפתח את שעריו בית המלון הראשון של העיר, ומנכ"לית ג'ייקוב מודיעין מספרת על הקונספט של המקום ועל הספא שייפתח בו בהמשך, ועונה על השאלה מי קהל היעד שימלא את 85 החדרים

מתכוננים לפתיחה

ב-13 במרץ יפתח את שעריו בית המלון הראשון של העיר, ומנכ"לית ג'ייקוב מודיעין מספרת על הקונספט של המקום ועל הספא שייפתח בו בהמשך, ועונה על השאלה מי קהל היעד שימלא את 85 החדרים

המשך קריאה »