סנגריה שגונבת את ההצגה

(צילום: דניאל לילה)
2013-10-07 14:36:28
2013-10-07 14:36:28

ל-12-10 כוסות:

1 בקבוק (L11/2) מיץ תפוזים פריגת

2 מקלות קינמון (או כפית קינמון טחון)

3 מסמרי ציפורן (או קורט ציפורן טחון)

2 כוכבי אניס (לא חובה)

1 כפית ג'ינג'ר מסוכר קצוץ

1 בקבוק (ML 750) יין הר תבור אדום

3-2 כפות סוכר או דבש

להגשה:

פלחי תפוז

+ מבשלים את מיץ התפוזים עם התבלינים 5 דקות על להבה בינונית-נמוכה רק כדי לעורר את הטעמים.

+ מוסיפים את היין עם הסוכר או הדבש ומבשלים רק עד להמסה, מבלי להגיע לרתיחה.

+ מגישים חמים עם פלחי תפוזים.

*רוצים סנגריה ללא אלכוהול? מכינים עם מיץ ענבים במקום יין.


 באדיבות פריגת, אורלי ועינת תוכן קולינרי

כתבות נוספות

מתכוננים לפתיחה

ב-13 במרץ יפתח את שעריו בית המלון הראשון של העיר, ומנכ"לית ג'ייקוב מודיעין מספרת על הקונספט של המקום ועל הספא שייפתח בו בהמשך, ועונה על השאלה מי קהל היעד שימלא את 85 החדרים

מתכוננים לפתיחה

ב-13 במרץ יפתח את שעריו בית המלון הראשון של העיר, ומנכ"לית ג'ייקוב מודיעין מספרת על הקונספט של המקום ועל הספא שייפתח בו בהמשך, ועונה על השאלה מי קהל היעד שימלא את 85 החדרים

המשך קריאה »