מרק קישואים עם נענע

השף מאיר רוזנברג,
2037-04-29 03:23:00
2037-04-29 03:23:00

חומרים ל  5 מנות

5 יח' קישואים

צרור נענע

2 יח' תפ"א מגורד

קורט פלפל שאטה

כפית שום כתוש

1 כף אבקת מרק עוף (דגש)

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

מיץ לימון סחוט (מלימון אחד)

10 כוסות מים

אופן הכנה

1.קוצצים את הקישואים והנענע.

2.מבשלים במים את הקישואים והתפו"א כ- 30 דקות .

3. מוספים את הנענע ואת שאר החומרים ומבשלים עוד מספר דקות, עד לקבלת טעם מושלם.

 

באדיבות השף מאיר רוזנברג, רימונים גלי כנרת, צילום: יגאל לוי

 

כתבות נוספות

מתכוננים לפתיחה

ב-13 במרץ יפתח את שעריו בית המלון הראשון של העיר, ומנכ"לית ג'ייקוב מודיעין מספרת על הקונספט של המקום ועל הספא שייפתח בו בהמשך, ועונה על השאלה מי קהל היעד שימלא את 85 החדרים

מתכוננים לפתיחה

ב-13 במרץ יפתח את שעריו בית המלון הראשון של העיר, ומנכ"לית ג'ייקוב מודיעין מספרת על הקונספט של המקום ועל הספא שייפתח בו בהמשך, ועונה על השאלה מי קהל היעד שימלא את 85 החדרים

המשך קריאה »