פשטידת ברוקולי ללא גלוטן

באדיבות אורלי פלאי ברונשטיין ל'סוגת' צילום: נמרוד סונדרס

חומרים לתבנית בקוטר 24 ס"מ:

1  ראש ברוקולי גדול מפורק לפרחים
2  בצלים קצוצים
 2 כפות שמן זית או חמאה
250  גרם ריקוטה
50  גרם גבינה כחולה
 3 ביצים
2  שיני שום כתושות
עלים מ-4 גבעולי תימין או עלי רוזמרין קצוצים
מלח ופלפל שחור גרוס
מעט פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

  1. חולטים את פרחי הברוקולי במים רותחים ומומלחים במשך 2 דקות. מסננים ומעבירים לקערה עם מי קרח, לעצירת הבישול. מסננים היטב.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  3. מערבבים בקערה את הגבינות ויתר חומרי הפשטידה, מלבד פרחי הברוקולי.
  4. מניחים את פרחי הברוקולי בתבנית, יוצקים עליהם את תערובת הגבינות ואופים במשך 30 דקות או יותר, עד שהפשטידה מזהיבה ומתייצבת.      

כתבות נוספות

מתכוננים לפתיחה

ב-13 במרץ יפתח את שעריו בית המלון הראשון של העיר, ומנכ"לית ג'ייקוב מודיעין מספרת על הקונספט של המקום ועל הספא שייפתח בו בהמשך, ועונה על השאלה מי קהל היעד שימלא את 85 החדרים

מתכוננים לפתיחה

ב-13 במרץ יפתח את שעריו בית המלון הראשון של העיר, ומנכ"לית ג'ייקוב מודיעין מספרת על הקונספט של המקום ועל הספא שייפתח בו בהמשך, ועונה על השאלה מי קהל היעד שימלא את 85 החדרים

המשך קריאה »