עוף עם פירות יבשים

לירון קרדי, השף של מסעדת פדריק
2014-01-13 14:51:44
2014-01-13 14:51:44

רכיבים:

4 בצלים

10 שוקי עוף

רבע כוס שמן לטיגון

10 משמשים יבשים, ללא חרצן

 15שזיפים יבשים, ללא חרצן

רבע כוס חמוציות

רבע כוס צימוקים שחורים גדולים

 2כפות סילאן

1 כף סוכר חום

מעט מלח

מעט פלפל שחור

1 כף שטוחה קינמון

כ-2 כוסות מים

עוף עם פירות יבשים נוסח פדריק

אופן ההכנה:

לחתוך את הבצל לפלחים ולטגן בסיר עמוק. 

להוסיף את שוקי העוף, ולטגן קלות.

להוסיף את שאר רכיבי המתכון.

להביא לרתיחה, להנמיך את האש, ולבשל כשעה וחצי .

מדי פעם מומלץ לנער את הסיר בעדינות.

אין לערבב במהלך הבישול.

 

כתבות נוספות

מתכוננים לפתיחה

ב-13 במרץ יפתח את שעריו בית המלון הראשון של העיר, ומנכ"לית ג'ייקוב מודיעין מספרת על הקונספט של המקום ועל הספא שייפתח בו בהמשך, ועונה על השאלה מי קהל היעד שימלא את 85 החדרים

מתכוננים לפתיחה

ב-13 במרץ יפתח את שעריו בית המלון הראשון של העיר, ומנכ"לית ג'ייקוב מודיעין מספרת על הקונספט של המקום ועל הספא שייפתח בו בהמשך, ועונה על השאלה מי קהל היעד שימלא את 85 החדרים

המשך קריאה »