סלט בטטה ונענע

השף אלדד דהן (צילום: אילן נח
2037-01-27 02:56:00
2037-01-27 02:56:00

 

חומרים:

4 בטטות קלופות בגודל בינוני

20 גרם שקדים קלויים

חצי כוס צ'ילי מתוק

2 כפות מייפל

2 כפות סוכר חום

1 כפית שום כתוש

חצי צרור עלי נענע קצוצים

מעט שומשום לקישוט

אפשרי ומומלץ להוסיף :

20 גרם צימוקים בהירים

20 גרם שזיפים

 

 

אופן ההכנה:

חותכים את הבטטה לקוביות בגודל בינוני (בערך 2/2 ס"מ),

מוסיפים את הסוכר חום, מייפל, צ'ילי מתוק ושום, מערבבים הכול ביחד, אופים בתנור כחצי שעה בחום של 175 מעלות.

לאחר האפיה מוסיפים צימוקים, שקדים, שזיפים ונענע, מערבבים הכול ביחד ומעטרים במעט שומשום קלוי.

 

המתכון באדיבות השף אלדד דהן למתחם 'רויאל גרדן' פ"ת

כתבות נוספות

מתכוננים לפתיחה

ב-13 במרץ יפתח את שעריו בית המלון הראשון של העיר, ומנכ"לית ג'ייקוב מודיעין מספרת על הקונספט של המקום ועל הספא שייפתח בו בהמשך, ועונה על השאלה מי קהל היעד שימלא את 85 החדרים

מתכוננים לפתיחה

ב-13 במרץ יפתח את שעריו בית המלון הראשון של העיר, ומנכ"לית ג'ייקוב מודיעין מספרת על הקונספט של המקום ועל הספא שייפתח בו בהמשך, ועונה על השאלה מי קהל היעד שימלא את 85 החדרים

המשך קריאה »