מרק דלעת ותפוזים

באדיבות פריגת (צילום דניאל לילה)
2036-04-06 01:32:00
2036-04-06 01:32:00

 

ל-5 מנות:
700 גרם קוביות דלעת קלופה

1 בצל פרוס

3 כפות שמן

מלח ופלפל שחור גרוס

1 ליטר מים או מרק צח

1 כוס מיץ תפוזים פריגת סחוט טרי או כף פריגת תפוזים קפוא

1 כף רוטב סויה

להגשה:

גרעיני דלעת קלויים

קליפת תפוז

+ מחממים תנור ל-180 מעלות.

+ מסדרים את קוביות הדלעת בתבנית ומפזרים עליהן פרוסות בצל, מלח, פלפל ושמן זית. אופים 30 דקות עד שהדלעת רכה וזהובה.

+ מעבירים את הדלעת והבצל למעבד מזון וטוחנים עם מיץ תפוזים ו-1/2 ליטר מרק או מים. בודקים את רמת הסמיכות, זה תלוי בטריות ובסוג הדלעת. המרק צריך להיות סמיך אבל לא כמו מחית. מוסיפים מרק או מים לפי הצורך. טועמים ומתקנים תיבול.

+ מגישים את המרק חם עם גרעיני דלעת וקליפת תפוז מעל.

 

כתבות נוספות

מתכוננים לפתיחה

ב-13 במרץ יפתח את שעריו בית המלון הראשון של העיר, ומנכ"לית ג'ייקוב מודיעין מספרת על הקונספט של המקום ועל הספא שייפתח בו בהמשך, ועונה על השאלה מי קהל היעד שימלא את 85 החדרים

מתכוננים לפתיחה

ב-13 במרץ יפתח את שעריו בית המלון הראשון של העיר, ומנכ"לית ג'ייקוב מודיעין מספרת על הקונספט של המקום ועל הספא שייפתח בו בהמשך, ועונה על השאלה מי קהל היעד שימלא את 85 החדרים

המשך קריאה »