קוקטיל בזיל סמאש

השף רונן רביב, צילום שי שבירו
2013-12-25 10:43:02
2013-12-25 10:43:02

 קוקטיל בזיל סמאש על טהרת הרום

40 מ"ל  רום בומביי

15 מ"ל ליקר ליצ'י

15 מ"ל חלבון

20 מ"ל לימון

15 מ"ל מי סוכר

5-7 עלי בזילקום

הכנה: כתישה של הבזיליקום בתחתית השייקר והוספה של שאר המרכיבים. ניעור המרכיבים למשך 30 שניות (כדי לפתוח את החלבון) ולאחר מכן, הוספת קרח לשייקר ניעור נוסף עם קרח  גם הוא ל 30 שניות וסינון לכוס עם קרח, כדאי לקשט בעלה בזיליקום

המתכון באדיבות רונן רביב השף של "ברביב" בר – מסעדה חדש בזכרון יעקב.

 

כתבות נוספות

מתכוננים לפתיחה

ב-13 במרץ יפתח את שעריו בית המלון הראשון של העיר, ומנכ"לית ג'ייקוב מודיעין מספרת על הקונספט של המקום ועל הספא שייפתח בו בהמשך, ועונה על השאלה מי קהל היעד שימלא את 85 החדרים

מתכוננים לפתיחה

ב-13 במרץ יפתח את שעריו בית המלון הראשון של העיר, ומנכ"לית ג'ייקוב מודיעין מספרת על הקונספט של המקום ועל הספא שייפתח בו בהמשך, ועונה על השאלה מי קהל היעד שימלא את 85 החדרים

המשך קריאה »