גלידת גבינה פירורים

באדיבות שף קונדיטור ערן שוורצברד לגלידת שטראוס
2014-05-27 15:40:04
2014-05-27 15:40:04

חומרים

120 גר' גלידה וניל
70 גר' גבינה לבנה
50 גר' חלב
20 גר' סוכר

פירורי עוגיות
תות/ דובדבן

אופן ההכנה
* מערבבים את הכל יחד בבלנדר עד (לקבלת מרקם הומוגני כחצי דקה(

אופן ההגשה

* בתחתית כוס מאורכת,  מניחים קומפוט או תערובת של הפירות אדומים

*  את דפנות הכוס צובעים עם מעט מרוטב תערובת הפירות

* מוזגים את משקה הגבינה

מקשטים עם קצפת ומעל מפזרים פירורי עוגיות ותות שדה או דובדבנים

 

 

כתבות נוספות

מתכוננים לפתיחה

ב-13 במרץ יפתח את שעריו בית המלון הראשון של העיר, ומנכ"לית ג'ייקוב מודיעין מספרת על הקונספט של המקום ועל הספא שייפתח בו בהמשך, ועונה על השאלה מי קהל היעד שימלא את 85 החדרים

מתכוננים לפתיחה

ב-13 במרץ יפתח את שעריו בית המלון הראשון של העיר, ומנכ"לית ג'ייקוב מודיעין מספרת על הקונספט של המקום ועל הספא שייפתח בו בהמשך, ועונה על השאלה מי קהל היעד שימלא את 85 החדרים

המשך קריאה »